Karl Jenkins The Armed Man

 

The Armed Man, a mass for peace van Karl Jenkins uitgevoerd op 4 mei, 2016, 2017, 2018 

Voor de eerste keer werd op 23 april 2016 in de Sint-Maartenskerk in Zaltbommel een uitvoering gegeven van The Armed Man van Karl Jenkinsgegeven in samenwerking met het Jeugdkoor Senta  o.l.v. Silvia van der Vinne en het Zaltbommels begeleidingsorkest . Hieronder  de affiche van het komende concert en enkele beelden van de uitvoeringen in 2016 en 2017. 

Beelden van de uitvoering in 2016 in de Sint Maartenskerk in Zaltbommel

 

 

 

In 2017 gaf KZM-Belcanto in het kader van de Nationale Dodenherdenking twee maal een uitvoering van The Armed Man. Voor beide uitvoeringen zowel in Kerkdriel ( Protestantse kerk) als in Zaltbommel ( Sint Maartenskerk) was grote publieke belangstelling. Hieronder een indruk van de uitvoering in Kerkdriel en een recensie door Peter van Korlaar in het Carillon. De uitvoering was in samenwerking met het Begeleidingsorkest Holland. Klik hier voor een fragment van de uitvoering in Zaltbommel

Op 4 mei 2018 werd The Armed Man voor de derde maal uitgevoerd in Kerkdriel en Zaltbommel. De uitvoeringen maakten grote indruk op het publiek.Hieronder een foto van de uitvoering in Kerkdriel (Fotolux Zaltbommel)