Agenda

 

Eerstvolgende uitvoeringen:

Kerstconcerten in 't Slot en De Leyenstein

KZM-Belcanto verzorgt jaarlijks in december een tweetal Kerstconcerten in Zorgcentra in de Bommelerwaard. Dit jaar vinden de kerstconcerten plaats op:

  • maandag 10 december: Zorgcentrum 't Slot Gameren om 19.00 uur met mewdewerking van sopraan Elma van den Dool ( niet voor publiek van buiten)
  • maandag 17 december: Woonzorgcentrum de Leyenstein, Kerkdriel om 19.30 uur met medewewrking van sopraan Elma van den Dool ( open voor publiek van buiten)

Kerstconcert in Sint-Maarten Zaltbommel met Irene Maessen op woensdag 19 december.

Op woensdag 19 december om 20.00 uur vindt er een kerstconcert plaats in de Sint Maarten op initiatief van de CMN-groep/de Poorterij. Het concert wordt verzorgd door de sopraan Irene Maessen, organist Hugo Bakker en KZM-Belcanto o.l.v. Corné Mooibroek. Tevens vind daar een deken- en sjaalaktie plaats in samenwerking met Elliz in Company. Daarmee wordt een goed doel gesteund "Omkijken naar Elkaar". De toegangsprijs bedraagt € 10 in de voorverkoop  www.maartenskerk.nl  Aan de kerk € 12,50

In gesprek met Irene Maessen op zondag 9 december om 15.30 uur in de Poorterij Zaltbommel

Rein van Willigen gaat op zondag 9 december in gesprek met de bekende sopraan Irene Maessen. Irene is een zeer bekende en gewaardeerde zangeres en woonachtig in Zaltbommel. Zij vertolkt een uitgebreid en gevarieerd repertoire, waarin werken van vele onbekende componisten voorkomen. Op haar diverse CD-opnamen kan men daar kennis van nemen. Irene zong op vele concertpodia. Met KZM-Belcanto zong zij in 2014 in de Messiah. Ook was zij in Zaltbommel in de Matthäus Passion te horen en het afgelopen jaar in een prachtig liedrecital in de Sint-Maarten samen met organist Hugo Bakker.

De toegang is gratis. 

 

 

 

REQUIEM MOZART

Op 4 mei 2019 wordt zowel in Kerkdriel als in Zaltbommel opnieuw een uitvoering gegeven van het Requiem van Mozart ter gelegenheid van Dodenherdenking. KZM-Belcanto bracht dit werk eerder ter gelegenheid van de viering van 70 jaar bevrijding in 2015.