Deelnemen?

pdfWat vinden onze zangers ?

  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Er wordt op ontspannen maar serieuze  wijze gerepeteerd in een prettige sfeer onder inspirerende leiding van dirigent Marilou Krouwel. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass, choralia  of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel.

Twee weken aspirant lid

Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie van  19,00 euro per maand.

Projectzangers

Bij grote uitvoeringen werkt het koor met projectzangers. Zij, die als potentiële projectzanger geregistreerd staan ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden ( zie homepage). Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen  een daarvoor vastgesteld bedrag.

Op 25 november vindt een uitvoering plaats van de Petite Messe Solennelle van Rossini.  De repetities hiervoor duren tot en met 10 juli en worden hervat op maandag 28 augustus. Projectzangers, die zich hebben aangemeld en het werk niet eerder gezongen hebben zijn vanaf  22 mei begonnen met deelname aan de repetities. Projectzangers, die het werk wel eerder gezongen hebben steken in op 28 augustus. Op dit moment wordt uitsluitend nog gezocht naar enkele tenoren, die het werk eerder hebben gezongen. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

 U kunt zich aanmelden als aspirant-lid of projectzangedoor dit formulier in te vullen en te versturen.

 

Privacy verklaring KZM-Belcanto

In de privacyverklaring van KZM-Belcanto vindt u aangegeven hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens: welke gegevens wij van u verzamelen, hoe wij daarmee omgaan en welke rechten u hebt.

Klik op onderstaand document

privacy verklaring

Ga terug ...

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.