Deelnemen?

pdfWat vinden onze zangers ?

  • Mooie (samen)klanken
    Mooie (samen)klanken Esther Neijssen, alt
  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Ontspannen repeterenEr wordt op ontspannen maar serieuze wijze gerepeteerd in een prettige sfeer, waarin ieder zich thuis kan voelen. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel.

Twee weken aspirant lid
Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie van 17,50 euro per maand.

Koorscholing
Twee maal per jaar en indien nodig vaker vindt er voor het hele koor en voor elke stemgroep afzonderlijk koorscholing plaats onder leiding van de bekende sopraan en zangpedagoge Elma van den Dool. (zie foto)

Projectzangers
Bij grote uitvoeringen werkt het koor met projectzangers. Zij, die als potentiële projectzanger geregistreerd staan ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden. Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen daarvoor een vast bedrag. Er zijn doorgaans 3 insteekmomenten. Als je een werk al een of meerdere malen gezongen hebt kun je volstaan met deelname aan ongeveer 5 repetities voorafgaande aan de uitvoering. Kent u het werk nog niet dan moet u aan ongeveer 3 maanden denken.

Geeft u zich op als projectzanger via onderstaand formulier.

De Messiah op 20 november 2021
Vanaf 13 januari 2020 tot eind februari 2020 is een begin gemaakt met het instuderen van Die Jahreszeiten van Joseph Haydn voor het najaarsconcert 2020. Van de verdere instudering en uitvoering van dit werk wordt voorlopig afgezien. Indien mogelijk wordt op 20 november 2021 voor de vierde maal sinds 2012 een uitvoering gegeven van  The Messiah van Händel.  De repetities zullen in de loop van 2021 worden hervat. Hiervoor volgt bericht. U kunt uw belangstelling als projectzanger nu reeds kenbaar maken. Geef dat aan op onderstaand formulier. 

U kunt zich aanmelden als aspirant-lid of projectzangedoor dit formulier in te vullen en te versturen.

Privacy verklaring KZM-Belcanto

In de privacyverklaring van KZM-Belcanto vindt u aangegeven hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens: welke gegevens wij van u verzamelen, hoe wij daarmee omgaan en welke rechten u hebt.

Klik op onderstaand document

privacy verklaring

Ga terug ...

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.