Deelnemen?

pdfWat vinden onze zangers ?

  • Mooie (samen)klanken
    Mooie (samen)klanken Esther Neijssen, alt
  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Er wordt op ontspannen maar serieuze  wijze gerepeteerd in een prettige sfeer onder inspirerende leiding van dirigent Marilou Krouwel. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass, choralia  of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel.

Twee weken aspirant lid

Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie van 17,50 euro per maand.

Projectzangers

Bij grote uitvoeringen werkt het koor met projectzangers. Zij, die als potentiële projectzanger geregistreerd staan ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden ( zie homepage). Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen daarvoor een vast bedrag.

Voor de uitvoering van The Armed Man van Karl Jenkins op 4 mei 2023 kunnen projectzangers zich aanmelden. Repetities hiervoor starten vanaf 16 januari of later voor zangers die het werk eerder gezongen hebben. Aan projectzangers wordt door de dirigent een stemtest afgenomen. Er wordt gerepeteerd op maandagavond, waarbij het vakantierooster voor de regio Zuid wordt aangehouden.

Op 25 november vindt een uitvoering plaats van de Petite Messe Solennelle van Rossini. Ook hiervoor kunt u uw belangstelling kenbaar maken.

 U kunt zich aanmelden als aspirant-lid of projectzangedoor dit formulier in te vullen en te versturen.

 

Privacy verklaring KZM-Belcanto

In de privacyverklaring van KZM-Belcanto vindt u aangegeven hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens: welke gegevens wij van u verzamelen, hoe wij daarmee omgaan en welke rechten u hebt.

Klik op onderstaand document

privacy verklaring

Ga terug ...

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.