Deelnemen?

pdfWat vinden onze zangers ?

  • Mooie (samen)klanken
    Mooie (samen)klanken Esther Neijssen, alt
  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Ontspannen repeterenEr wordt op ontspannen maar serieuze wijze gerepeteerd in een prettige sfeer, waarin ieder zich thuis kan voelen. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel.

Twee weken aspirant lid
Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie van 17,50 euro per maand.

Koorscholing
Twee maal per jaar en indien nodig vaker vindt er voor het hele koor en voor elke stemgroep afzonderlijk koorscholing plaats onder leiding van de bekende sopraan en zangpedagoge Elma van den Dool. (zie foto)

Projectzangers
Bij grote uitvoeringen werkt het koor met projectzangers.Zij, die als potentiële projectzanger geregistreerd staan ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden. Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen daarvoor een vast bedrag. Er zijn doorgaans 3 insteekmomenten. Als je een werk al een of meerdere malen gezongen hebt kun je volstaan met deelname aan ongeveer 5 repetities voorafgaande aan de uitvoering. Kent u het werk nog niet dan moet u aan ongeveer 3 maanden denken.

Repetitieschema 

Hieronder ziet u het repetitieschema t/m juli. in het schema is ook voor zien in koorscholing door de bekende sopraan Elma van den Dool

KZM-Belcanto Repetitieschema januari-juli 2020

The Armed Man op 4 mei 2020

De eerstvolgende concerten, waarvoor projectzangers worden uitgenodigd zijn de uitvoeringen van The Armed Man van Karl Jenkins op 4 mei in Kerkdriel en Zaltbommel. De concerten worden gegeven om 18.00 en 20.45 uur in het kader van de Nationale Dodenherdenking evenals mogelijk een ingeperkte uitvoering voor scholieren op de middag van 4 mei. Over dit laatste volgt spoedig bericht. Eerdere uitvoeringen van dit werk hebben grote indruk gemaakt zowel bij het publiek als bij de zangers zelf. Geeft u zich op als projectzanger via onderstaand formulier.
2 maart is de eerste repetitie voor projectzangers, die het werk nog niet of niet goed kennen. Het deelname bedrag is € 50,-. 23 maart kunnen projectzangers insteken, die het werk al kennen. Het deelnamebedrag is 30,-

Die Jahreszeiten, 21 november

Vanaf 13 januari is tevens een begin gemaakt met het instuderen van Die Jahreszeiten van Joseph Haydn voor het najaarsconcert op 21 november. Ook hiervoor kunt u uw belangstelling kenbaar maken. Geef dat aan op onderstaand formulier. De repetities voor Die Jahreszeiten worden na 17 februari onderbroken door het voorbereiden van de herdenkingsconcerten op 4 mei en hervat op 11 mei. Deelnamekosten voor de gehele periode vanaf januari bedragen € 140,- plus 15,- voor de partituur. De insteekmomenten voor zangers , die het werk snel instuderen en/of al kennen worden binnenkort bekend gemaakt evenals de corresponderende deelnamebedragen.

 

:

U kunt zich aanmelden als aspirant-lid of projectzangedoor dit formulier in te vullen en te versturen.

Privacy verklaring KZM-Belcanto

In de privacyverklaring van KZM-Belcanto vindt u aangegeven hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens: welke gegevens wij van u verzamelen, hoe wij daarmee omgaan en welke rechten u hebt.

Klik op onderstaand document

privacy verklaring

Ga terug ...

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.