Deelnemen?

pdfWat vinden onze zangers ?

  • Mooie (samen)klanken
    Mooie (samen)klanken Esther Neijssen, alt
  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Ontspannen repeterenEr wordt op ontspannen maar serieuze wijze gerepeteerd in een prettige sfeer, waarin ieder zich thuis kan voelen. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel.

Twee weken aspirant lid
Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie van 17,50 euro per maand.

Koorscholing
Twee maal per jaar en indien nodig vaker vindt er voor het hele koor en voor elke stemgroep afzonderlijk koorscholing plaats onder leiding van de bekende sopraan en zangpedagoge Elma van den Dool. (zie foto)

Projectzangers
Bij grote uitvoeringen werkt het koor met projectzangers.Zij, die als potentiele projectzanger geregistreerd staan ontvangen een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden. Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen daarvoor een vast bedrag. Er zijn 3 insteekmomenten. Als je een werk al een of meerdere malen gezongen hebt kun je volstaan met deelname aan ongeveer 5 repetities voorafgaande aan de uitvoering. Kent u het werk nog niet dan moet u aan ongeveer 3 maanden denken.

Projectzangers voor het Najaarsprogramma met werken van Vivaldi en Saint-Saëns

Op zaterdag 23 november 2019 vindt het najaarsconcert plaats in de Sint Martinuskerk in Zaltbommel met als werken het Gloria van Vivaldi, het Magnificat van Vivaldi en het Oratorio de Noél van Saint-Saëns. Op maandag 13 mei starten daarvoor de repetities. Er zijn 3 insteekmomenten voor projactzangers:

maandag 13 mei of kort daarna voor zangers, die de werken nog niet kennen en ze in rustig tempo willen instuderen

maandag 19 augustus voor zangers, die de werken in relatief snel tempo  kunnen instuderen

maandag 21 oktober voor zangers, die de werken reeds kennen

In verband met mogelijke capaciteitsbeperkingen voor bepaalde stemgroepen ( met name alten) vragen wij projectleden, die op 19 augustus of  21 oktober willen insteken om dit nu al kenbaar te maken. Vul daartoe op onderstaand formulier bij de vraag naar uw muzikale en stemtechnische ervaring ook het volgende in: gewenste insteekdatum .......( bv 21 oktober)

De corresponderende deelnamebedragen zijn € 115,50 ( 13 mei), € 66,00 (19 augustus) en € 27,50 ( 21 oktober)

De partituren kunt u huren bij het koor tegen een bedrag van € 5,00. U kunt zich als projectzanger aanmelden via onderstaand formulier

 

Repetitieschema Najaar 2019

:

U kunt zich aanmelden als aspirant-lid of projectzangedoor dit formulier in te vullen en te versturen.

Privacy verklaring KZM-Belcanto

In de privacyverklaring van KZM-Belcanto vindt u aangegeven hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens: welke gegevens wij van u verzamelen, hoe wij daarmee omgaan en welke rechten u hebt.

Klik op onderstaand document

privacy verklaring

Ga terug ...

 

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.