Deelnemen?

Wat vinden onze zangers ?

  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Er wordt op ontspannen maar serieuze  wijze gerepeteerd in een prettige sfeer onder inspirerende leiding van dirigent Marilou Krouwel. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass, choralia  of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel. Er wordt ook stemgroepcoaching voor afzonderlijke stemgroepen gegeven door de dirigent.

Twee weken aspirant lid

Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie van  19,00 euro per maand.

Projectzangers

Hoewel het ledental toeneemt werkt het koor bij de meeste uitvoeringen ook met projectzangers. Zij, die als potentiële projectzanger geregistreerd staan ontvangen regelmatig een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden ( zie rechtsboven). Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen  een daarvoor vastgesteld bedrag. Projectzangers, die het werk niet kennen nemen deel vanaf het moment, dat de repetities beginnen. Projectzangers, die het werk eerder uitgevoerd hebben nemen deel voor een nader te bepalen aantal repetities voorafgaand aan de uitvoering.

Op 23 november 2024 geven wij een uitvoering van Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms. Projectzangers, die zich opgegeven hebben voor  de nieuwsbrief hebben deze inmiddels ontvangen. Zangers, die het werk nog nooit gezongen hebben worden geacht worden geacht vanaf maandag 27 mei aan de repetities deel te nemen. Zij kunnen zich opgeven met behulp van onderstaand aanmeldingsformulier. Dat geldt ook voor zangers, die het werk recentelijk gezongen hebben. Zij worden geacht aan de repetities deel te nemen vanaf uiterlijk 7 oktober. Aan deelname gaat een beslissing vooraf van de dirigent in overleg met het bestuur of u mee kunt doen. De deelnamekosten zijn €120,- respectievelijk €42,-. Aanschaf van de muziek ( CARUS 27.055/03) kan eventueel via het koor.

 Aanmelden als aspirant-lid of projectzanger kan alleen door dit formulier in te vullen en te versturen.

 

Privacy verklaring KZM-Belcanto

In de privacyverklaring van KZM-Belcanto vindt u aangegeven hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens: welke gegevens wij van u verzamelen, hoe wij daarmee omgaan en welke rechten u hebt.

Klik op onderstaand document

privacy verklaring

Ga terug ...

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.