The Armed Man, a mass for peace van Karl Jenkins uitgevoerd op 4 mei, 2016, 2017, 2018 

Voor de eerste keer werd op 23 april 2016 in de Sint-Maarten in Zaltbommel een uitvoering gegeven van The Armed Man van Karl Jenkins gegeven in samenwerking met het Jeugdkoor van koorschool Senta o.l.v. Silvia van der Vinne en het Zaltbommels begeleidingsorkest, . Hieronder enkele beelden van de uitvoering in 2016. 

 

 

 

Een jaar later op 4 mei 2017 gaf KZM-Belcanto in het kader van de Nationale Dodenherdenking twee maal een uitvoering van The Armed Man, een mis voor de vrede van Karl Jenkins.Voor beide uitvoeringen zowel in Kerkdriel ( Protestantse kerk) als in Zaltbommel ( Sint Maartenskerk) was grote publieke belangstelling. Hieronder een indruk van de uitvoering in Kerkdriel en een recensie door Peter van Korlaar in het Carillon. De uitvoering was in samenwerking met het Begeleidingsorkest Holland. Klik hier voor een fragment van de uitvoering in Zaltbommel

Op 4 mei 2018 werd The Armed Man voor de derde maal uitgevoerd in Kerkdriel en Zaltbommel. De uitvoeringen maakten grote indruk op het publiek.Hieronder een foto van de uitvoering in Kerkdriel (Fotolux Zaltbommel)