Deelnemen?

Wat vinden onze zangers ?

  • Mooie (samen)klanken
    Mooie (samen)klanken Esther Neijssen, alt
  • Muzikale uitdaging
    Muzikale uitdaging Gert Koren, tenor
  • Zo'n koor!
    Zo'n koor! Jaap Bimmel, bas


Word lid of meld je aan als projectzanger.

Ontspannen repeterenEr wordt op ontspannen maar serieuze wijze gerepeteerd in een prettige sfeer, waarin ieder zich thuis kan voelen. Je wordt verondersteld wekelijks enige tijd aan het instuderen van opgegeven stukken te besteden vaak met gebruikmaking van oefenmateriaal als cyberbass of oefen-cd. Op maandagavond vinden de repetities plaats in de historische Gasthuiskapel, Gasthuisstraat 34 5301CC Zaltbommel.

Twee weken aspirant lid
Nadat je jezelf hebt aangemeld kun je twee weken gratis meedoen. In die tussentijd beoordeelt de dirigent of je genoeg capaciteit hebt om het repertoire te zingen en jijzelf of je het uitdagend genoeg vindt. Daarna ben je lid en betaal je de contributie.

Koorscholing
Twee maal per jaar en indien nodig vaker vindt er voor het hele koor en voor elke stemgroep afzonderlijk koorscholing plaats onder leiding van de bekende sopraan en zangpedagoge Elma van den Dool. (zie foto)

Projectzangers
Bij grote uitvoeringen werkt het koor met projectzangers.Zij, die als potentiele projectzanger geregistreerd staan ontvangen een nieuwsbrief. U kunt zich voor deze nieuwsbrief aanmelden. Projectzangers nemen voor een bepaalde periode  deel aan de wekelijkse repetities en betalen daarvoor een vast bedrag. Als je een werk al een of meerdere malen gezongen hebt kun je volstaan met deelname aan ongeveer 6 tot 8 repetities voorafgaande aan de uitvoering. Kent u het werk nog niet dan moet u aan ongeveer 3 maanden denken.

Voor de uitvoering van The Messiah op 18 november 2017 geldt het volgende: projectzangers die het werk nog niet kennen nemen deel aan de repetities vanaf 8 mei en betalen daarvoor een bedrag van 100 euro vergelijkbaar met de contributie van de gewone leden. Projectzangers die het werk kennen stromen in vanaf 2 oktober en betalen 35 euro. Zo dragen projectzangers bij aan de uitvoering met professionele musici. Hieronder vind u het aanmeldingsformulier. Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Rechtsboven op deze pagina kunt u zich abonneren op de nieuwsbrief voor projectzangers.

Nader informatie treft u aan in dit document:

Jezelf aanmelden
Nieuwe vaste leden en projectzangers zijn zeer welkom. Je kunt je als aspirant-lid of projectzanger aanmelden door dit formulier in te vullen en te versturen.

 

 

Ga terug ...

 

Voor projectleden

Wij brengen u vrijblijvend op de hoogte van onze toekomstige projecten.